De cele mai multe ori ne întrebăm dacă suntem îmbrăcați corespunzător, dacă părul nostru arată bine și, de ce nu, dacă machiajul nostru este bine făcut, dar răspunsul se află chiar în mâinile noastre. Mult așteptata întrebare revine: De ce?
Viața unei persoane este plină de activități, fie că vorbim de o persoana de 20 de ani sau una de 50 de ani. Activitățile sunt diferite desigur, însă „fuga continuă” nu.


Iată ce până acum poate nu știai:


Încrederea în sine vine de la tine, nu de la ceilalți, iar corpul tău cunoaște acest aspect. Dacă întrebarea este „Cum?” și nu „De ce?” este un prim pas în căpătarea sau găsirea încrederii de sine. Corpul nostru trece prin sute de schimbări zilnice, de la temperatură la mediu. Încă din cele mai vechi timpuri știm că grecii o aclamau pe Afrodita fiind regina frumuseții și toate astea dintr-un singur motiv: deținea încrederea în sine.

Această încredere vine la pachet cu un corp sănătos, un ten strălucitor și un păr mătăsos. Cum facem să le avem pe toate?


Atenţie la ceea ce cauţi


Dacă vorbim despe un corp sănătos trebuie să avem în vedere o alimentație corespunzătoare. O alimentaţie sănătoasă conţine o varietate echilibrată de produse din principalele grupe de alimente și o cantitate suficientă de produse alimentare pentru a satisface necesitățile corpului. În plus, este necesar să alegeți alimentele care nu conțin multă sare și să limitați produsele cu multe grăsimi sau glucide.

1 e natura orizontal monocrom 995682567Am găsit un magazin zero waste cu preocupări reale vizavi de o bună alimentație şi de un stil de viaţă corect. Pe www.e-natura.ro o să găsiți de la cosmetice organice si alte produse nonalimentare până la o selecţie de alimente artizanale, bio si gourmet.

Produsele bio (daca vorbim de alimente) sau organice (daca vorbim de cosmetice) sunt considerate mai sigure, mai pline de nutrienţi decât alimentele produse convențional cu ceea ce numim deseori “multe chimicale”. În comparație cu celelalte produse, produsele bio/organice provin din plante nemodificate genetic și din pământ curat, netratat cu pesticide sau îngrășăminte chimice și cel puțin 95% din ingredientele lor sunt de natură organică.


ecofiendly


Cosmeticele. Punem punctul pe i


Acest magazin “verde” pe care l-am descoperit recent, poate fi un furnizor de răsfăț cu produse care ne fac să ne simțim bine în propria piele. Fie ca este vorba despre un unt de corp, natural și luxuriant sau poate o spumă de corp cu iasomie, toate te vor face să adori momentele tale de răsfăț.

În ceea ce privește tenul și strălucirea acestuia trebuie să știm că produsele pe care le folosim sunt vitale. De aceea, selecţia riguroasă din www.e-natura.ro ne poate aduce în coşul de cumpărături nu doar produse sigure pentru sănătatea noastră ci și produse realizate local de mici antreprenori și ambalate sustenabil (fara plastic).

uniform beauty crema ten acneic gras mixt 464 3510

Ne-a fost greu să alegem, dar ne-am oprit asupra cremelor de față și de corp de la Elixir H pe care le găsiți aici: Creme de față & corp. Producător: EXH (e-natura.ro).

Pe lângă ingredientele naturale din aceste creme și lipsa elementelor controversate care pot avea efecte negative asupra pielii și sănătății întregului organism, aceste produse protejează și natura.

Cum? Prin ambalajele lor sustenabile, prietenoase cu mediul au o puternică latură ecologică. Recipientele din sticlă de sticlă și capacele naturale de bambus nu vor polua după utilizare, continuând astfel beneficiile pe care crema naturală le oferă pielii.

masline argila verde si extract cafea spuma de corp 472 4897

 

TPL_BACKTOTOP